Lite olika historier

Hojt!

Det är många olika historier som man får ta del av, en del ofrivilligt och ovilligt och andra som man sitter med tindrande ögon och bara absorberar allt genom porerna som en bekant skulle ha sagt.

Häromdagen så var det en kollega på jobbet som fyllde år. Han blev 56 och han pratade lite sentimentalt om det som varit och om hur fort tiden går. Tiden går ju verkligen fort och man undrar ju ibland vad det är som händer.

Berättelsen började med hur han hade varit i Vietnam som ung och när det var dags att åka hem berättade han inget om sin hemkomst utan tänkte överraska sina föräldrar.

Det blev arrangerat så att han skulle bli hämtad på flygplatsen av en kompis och han blev avsläppt ett hus bort från där hans föräldrar bodde.
Han såg att dom satt i vardagsrummet, dom såg på tv och han kackade på ytterdörren, hans far närmade sig som en siluett i farstun. När han öppnade dörren hejade han glatt på sin far och fick som svar:

Vad gör du här!? Du skulle ju vara död!

Han svarade:

Jaså! Jag är ledsen att göra dig besviken!

Tydligen så var det många kuvert som skickades hem till olika familjer som meddelade att deras son eller söner har rapporterats som saknade efter stridigheter och antas vara döda.

Dom tror att det var en anti Vietnam organisation som gjorde detta för att stärka motståndet mot kriget.

God natt!

Kenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0