Jul i Clarks Summit

Hojt!
Vi har haft en lugn jul med besök av Farmor och Faster från Sverige. Idag var vi på amerikansk julmiddag och det blev en repris från Thanksgiving och jag rullade hem före alla andra.

  

Här har vi Coca Cola i olika flaskor


 

Praktiskt förpackade gåvor till den som har allt.

 

Jag har varit snäll.

 

Julsockshängare

 

Julpynt och jultårta
 

Pepparkakor och äpplen doppade i choklad och garnerade med non-stopPyntat hus.

Vi önskar er alla en god fortsättning!

Kenny

Amerikanskt julgodis

Ja, idag har jag för första gången i mitt liv gjort hemmagjord Fudge.
Det var enkelt och smakade ungefär som "marknadsgodis".

Margarin, socker och "evaporated milk" i kastrullen. Sen tillsatte man choklad, marshmallow cream och vanilj.
     

Färdigt! (Ska bara skäras upp i bitar)


Vädret här idag är is-regn... Inge skoj alls. Det blir väldigt halt ute.
Så här ser det ut på våran veranda nu:

    

Ska försöka ta oss ut och handla lite idag. Måste passa på när Kenny är ledig. Imorgon börjar han jobba 12-timmars igen :(

Idag har vi fått årets första julkort -från Elin, Per och Leon som bor här i Clarks Summit.  Tack så mycket!
Jag tycker att det är jätte skoj att få riktiga julkort med posten. Speciellt nu när man bor så långt borta och sällan får svensk post.
Vi ska också försöka få tummen ur och göra våra julkort. Får se om det hinns med idag. Det visar sig.


Kram, Alexandra


Julpyssel

Hojt!
Idag har vi handlat nya lampor till utebelysningen på sidan om uppfarten och så har jag ankrat julrenarna på gräsplätten på framsidan. Först gjorde jag ett funktionsprov i hallen.Så ser det ut efter mörkrets infall.God Natt!

Kenny

Fredag

Hojt!

Fredag igen, veckorna springer förbi.

Idag har det varit en av dom stökigare dagarna på länge. Det är märkligt hur det kan vara på jobbet. Efter att jag imorse hade hoppat i den farga sparkdräkten möttes jag upp utanför omklädningsrummet av produktionspersonalen och dom berättade om allt som behövde göras och vad som stod still. Kul kul sa tomten när han sket i mössan och sen gick det i 120 ända tills dagen var slut 10.5 timmar senare. Då ska jag kanske tillägga att att jag njöt av min 30 sekunders lunch vid 14 tiden då klämde jag in ett toalettbesök och tvätt av dom här tentaklerna som kallas armar. Det är alltid skoj att äta som en straffånge.

Efter ännu en 50 timmars vecka så kollade jag hur mycket övertid som jag har akumelerat på 11 månader och det visade sig vara snudd på 500 timmar.

Man ska ju inte klaga för det finns ju dom som inta har något jobb.

Kenny

Stanna eller inte....

Hojt!
Man kan ju fråga sig vad som egentligen är bäst nu när jobb situationen i Sverige ser lite bister ut. Att flytta hem till arbetslöshet skulle ju inte vara så bra. Men vi får väl se hur det urartar.

Vi har idag några plusgrader och uppehåll. Väderprognosen säger att det kommer kall luft från norr och vi kommer att få något som dom kallar för "the lake effect". Det är när kall luft möter den fuktiga luften från dom stora sjöarna i norr och dettta genererar snöfall. Förmodligen mycket snö och det kommer nog en fot. Hur mycket som når oss här i Pennsylvania vet man inte.

Nu ska jag åka till jobbet!

Fridens!

Kenny

RSS 2.0