Del 2 av Clarks Summit - Springfield - Boston - Bronx - Clarks Summit

Tjo!
Så efter Springfield och paraden åkte vi vidare mot Boston. Det blev lite mer äventyrligt nu eftersom våran GPS inte hittade någon satelit.

  

Iallafall så tog vi oss till The Museum Of Science som ligger inne i centrala Boston. Från parkeringshuset brevid var det en fin vy över staden. Vi hade fått tips om detta så det var ingen tillfällighet att vi hittade det här.

 

Vi betalade för att kunna se allt och museumet har fyra flyglar och en CSI utställning där man gör en egen brottplatsundersökning och analyserar tiden för dödsfallet, innehåll i saker och obduktion.

 

CSI...

  

Brottsplats, en kvinna har hittats död. På väg till lösningen på gåtan passerade vi olika stationer där all nödvändig information sorterades och analyserades.

   

Obduktion och maginnehåll från en person, tror det var pepperonipizza.. Innehållet i dockan gjordes med en projektor och steg för steg visades då dom skar upp och flyttade på innehållet i bröstkorgen...

 

Det tog hela dan och då vi kom ut igen så hade det blivit mörkt.

 

Fortsättning följer!

Kenny

Del 1 av Clarks Summit - Springfield - Boston - Bronx - Clarks Summit

Hej
Vi åkte på torsdag förmiddag mot Springfield och det enda vi hade planerat i den staden var att gå på  rean och sen besöka Thanksgiving paraden. Dagen efter Thanksgiving så är det rea. De flesta butiker öppnar tidigt, vissa vid 04.00 och sen är det en galen hysteri. Folk blir som tokiga under såna här tillställningar och det kombinerat med en tidig morgon så kan de bli lite stressigt i trafiken. Vi var ute för två incidenter under våran morgon, den ena då jag gjorde ett filbyte, personen i bilen som låg i andra filen verkade ta gesten som en personlig förolämpning. Många grimaser senare låg vi i rätt fil.
Den andra av dom två händelserna var på parkeringen då vi skulle fika efter den omtumlande reaupplevelsen. En varelse av det kvinnliga könet tog ut svängen för mycket och då jag körde närmare och höll ut för att ge henne plats reagerade hon på liknande vis som herrn i den förra bilen. Ja ja, det finns mycket olika människor ute i världen.

Thanksgiving parader har som tradition att ha stora uppblåsbara figurer och sen kommer det vanliga tåget av dansare, poliser och annat spex.

    
Den stora paraden går i New York och det är den stora kedjan Macy's som står för den.

Fortsättning följer!

Kenny

...

Tjo igen!
Imorse innan vi for mot Springfield såg vi på The Weather channel. Emellan prognoserna är det reklam och vi såg en som var om ett företag som erbjöd individanpassade sjukförsäkringar. Tänk att dom har ett sånt system att man inte
har sjukvård om man inte betalar själv eller har någon som betalar för dig.

Man betalar ju ändå skatt. Sen så är det är ju ingen skollunch i skolan, man får betala skolgången själv. Inga pappadagar, 20 dar semester efter 10 års arbete om man har tur.

Så det bästa är ju om alla gör sitt yttersta för att vårda det välfärdsystem vi har byggt upp.

Kenny

Bilder från Springfield

Tjo!

När vi provade laptopen på hotellrummet så visade det sig att vi hade internet på rummet.


Lite bilder från resan..

    

Vi tankade på Gulf, det finns många olika bensinmackar som vi inte har kvar i Sverige



Och så Springfield by night!

  

Dom börjar pynta ganska hårt nu, dom här bilderna är från Sheraton i centrala Springfield. Det är många som ställer ut hela hans och Greta teman på gräsmattan och klär hela huset med lampor och sånt.
Om ni spanar in på första bilden är det några som samlar burkar på självaste Thanksgiving. Dom samlade ivrigt runt kvarterat. Det är lite konstigt då det sällan finns pant på grejerna här. Om dom inte samlade burkar, vad gjorde dom då i soporna?

Tyvärr så har vi inga bilder från dom fula husen...

Fridens!

Kenny


Springfield... En stad som...

Tjo
Vi kom till var forsta anhalt pa var resa vid 16 och checkade in pa hotellet. Vi har nog 1.5-2 timmars korning imorgon innan vi ar framme i Boston. Det visade sig att Springfield som staden heter ar i stil med Scranton och det ar inget bra betyg, tyvarr. Vi ska nog aka vidare sa fort vi kan imorgon. Vi besokte Main street nere i downtown som det ska vara en parad imorgon och vi hann se en hel del patrask och elande pa den korta stunden.
Man haller hart i Alexandra och planboken i vissa kvarter. Vad konstigt att dom later det ga sa har langt. Mycket ar otroligt slitet och vissa hus har lamnats att forfalla ser det ut som. Stundtals sa ryser man av hur hemskt det ser ut. Kala betong skelett utan fonster med spretande armeringsjarn. Egentligen har det nog varit fina hus men tyvarr sa var det manga ar sedan nu.

Vi sag for forsta gangen ett rekryteringscenter for US Air Force och US Army. Finns nog manga som det ar ett satt att fa en battre vardag genom att ta varvning.

Som vanligt har vi legat i hogerfilen pa vagen hit da det ar platsen for fordon som kor <120 km/h. Vi passerade en polis vid en omkorning, det varkade ga bra. troligen sa satt han av sitt Thanksgivings skift. Skramseltaktiken fungerar ett tag iallafall da det var nagra som saktade ner en stund efterat 

Sa vi far se vad morgondagen har att erbjuda.

Sov gott!

Kenny

Bilen fungerar

Tjo!
Nu fungerar Saaben igen, än så länge i allafall. Det var luftmassemätaren som var i behov av tvätt. Så det blev ju bra, om det fortsätter att krångla så får väl försäljaren handla en ny. Jag beställde en "transmission flush" medans vi ändå var på verkstan. Man blåser ur all gammal olja i växellådan och fyller i ny. Jag köpte en Valvoline super duper olja. Kostade inte så mycket tror jag, 200 kr för drygt nästan 8 liter. ( två gallon)
Allt verkar vara bra nu.

Det blev inte så rysligt obehagligt igår på buffen. Jag höll igen skapligt med glassen och det var nog bra. Det är dags att man växer upp nu och tar sitt ansvar som människa och börjar sköta sig.
Nu på morgonen har vi forskat om Springfield och Boston och det ser ut att bli bra. Mycket är tyvärr stängt men det gör inte så mycket.

Rapporterar mera när vi har kommit fram!

Drive safe!

Kenny


Äntligen fredag (fast det är ju onsdag)

Tjo!
Då var den sista timmen i slaveriets tecken gjord och hela Massachuesetts ligger redo att erövras. Jag skrev igår att Thanksgiving var nästan större är Julen men så var det inte, thanksgiving kommer på andra plats.
Så idag ska vi hämta bilen. Eftersom vi lämnade den försilvrade besten tidigt igår sa Paul att han skulle börja direkt, idag när jag ringde och kollade vid 13 tidens sa han att han skulle precis ta tag i det nu... Så det körde nästan ihop sig men jag ska få hjälp av en på jobbet som jobbar till 18 och som bor i närheten av verkstan nere i Sacranton.

Efter det ska vi tröstäta nere i Dickson City på Old Country buff'et. Det blir en rysare i repris. Det är svårt att hålla sig när man får köra mjukglassmaskinen själv... :)

Sen så skulle jag vilja köpa en Subaru med fyrhjulsdrift. Jag tänkte det skulle vara bra då jag redan har kört in mig på bilen då jag har Colin Mcrae spelet. Trixet är att bilen har rätt riktning när man hoppar över krönen. Egentligen är det inte bra att hoppa för då tappar man drivning och förlorar fart. Det var något jag märkte tydligt då vi hade Fåården....

Min fru tycker dom är fula och vi har nog inte råd iallafall. Jag får köpa mig en gammal truck, diesel så det luktar gott.

Over and out!

Kenny

Hos bilverkstan

Tjo!
Idag var vi till Paul's Auto i Scranton. Efter en del tafatta försök har våran bilförsäljare beslutat att vi ska vända oss till en verkstad för att få bukt med Saab uslingen. Så vi skulle åka till en som han alltid anlitade. Jag kan nu tillstå att jag och min fru håller mästartiteln i att ha befunnit sig i världens slaskigaste bilverkstad.
Lokalerna var något som jag aldrig skulle tro att jag skulle få se. Helt otroligt vad det såg ut. Allt var så nedslitet och skitigt att det måste vara 40 år sedan som man gjorde nåt. När vi kom dit till "kundmottagningen" satt det en yngling med en laptop och knattrade och verkade inte vara någon ur personalen. Efter vi hade väntat i 5-10 minuter knackade jag på fönstret ut till verkstan och då spratt ynglingen upp som en fjäder ur fotöljen och sprang ut till dom andra i verkstan. Så efter ännu 5-10 minuter kom Mr Paul. Vi gav honom nycklarna. Jag blev ombedd att skriva mina kontaktuppgifter på ett överblivet hörn på ett kollegieblogg.

Allt verkar ju ordna sig men dom verkade inte så pigga....

Detta är en sak som är amerikansk, det som inte är nödvändigt för att få jobbet gjort prioriteras inte så högt i det här landet. Så det betyder att t.ex lunchrum eller andra "biytor" är lågprioriterade. Jag har uppfattningen att vi i Sverige kan för trivselfaktorn investera i såna lokaler för att vi tycker det är trevligt. Lite mer än dom här på andra sidan "the big pond" (atlanten) iallafall.

Nu i helgen är det Thanksgiving och det är en högtid som är likvärdig eller större än julen. Vi tänker åka till Boston med omnejd.

Fridens!

Kenny

Ja se det snöa....

Nu snöar det här hos oss också. Inte så mycket än, men det ligger kvar iallafall. Det har ju snöat lite för nån dag sen också, men det var inget som låg kvar. Så vi får väl se hur länge denna snö stannar...





Bilderna har jag tagit från gästrummet på övervåningen och ut mot framsidan.



Igår när vi var på väg att åka iväg till stan så träffade vi på våran granne ute på framsidan. Detta var första gången vi träffat varandra. (Kenny kanske berättar bättre sen)


Ha de

/Alexandra

Då vi var i Sverige

Tjo!
Då vi var i Östersund strosade vi runt som vilsna djur på stan.. Åt kebab, det finns inte riktigt i USA. Handlade lite svenska prylar och sist men inte minst, hälsade på :)

        

En solig morgon åkte mot Åre för att fika på Åre bageri, köpa Åre choklad och inspektera på byn. Mina första tre år i detta liv tillbringade jag och min mor i Åre.
Det var fint väder och vit vinterväg. Det är fina grejer de!

    

När vi närmade oss Åre blev var det mera moln på himlen men stundvis glimtade vi sol :)

  

Här är alphyddorna som vi bodde i, våran lägenhet var den nere till vänster.

  

På Åre choklad köpte vi chokladstrutar. Allt var sig likt och tydligen tillverkar dom 4500 strutar om dagen. Det har gått bra för dom, verkar ha trogna kunder. Vissa kommer ända från Amerika. :)

Fridens!

Kenny

Slit och släp

Tjo!

Igår snöade det, tydligen så kom det lite snö precis så det täckte bilarna förra helgen. När vi landade i New York så var det 61 F ( ca 15 C ) och det var tydligen lite av en värmebölja, det ska vända neråt nu och bli kallare enligt väderprognosen. Dom flesta löven har fallit nu och dom Pennsylvanska lövträden spretar kala upp mot skyn.

Jag tycker inte att det har varit så jobbigt att komma tillbaka. Allt känns ganska bra och vi kommer nog tillbaks till vår amerikanska vardag snabbt.

Nu har jag gjort den första av tre nätter och jag måste tillstå att det inte var för bedrövligt i alla fall. Det var mycket och göra så timmarna sprang förbi relativt snabbt. Det roliga kommer då man går av söndag morgon och går upp och jobbar måndag förmiddag. Arbetstidslagarna är ju inte så förfinade som på andra sidan atlanten. Undra hur länge sedan Sverige hade liknande arbetsförhållanden.
Jag antar att man vänjer sig vid allt och hade jag inte vetat om att det är mycket bättre i Sverige så hade det här säkert inte upplevts som något problem.

I fikarumet idag så lyssnade jag på en operatör som berättade om sin far. Han hade nyss fått gjort en ögonoperation och var tvungen att sova framåtlutad i något som liknade en massagestol. Totalt skulle han tillbringa 12 timmar per dygn i två veckor för att det skulle läka på rätt sätt. Vården turades han och hans mamma om att sköta. Jag hör ofta att anhöriga tar hand om sina vid olika sjukdomar. Det verkar inte som att det finns samma stöd som vi är vana vid i Sverige. Det måste vara otroligt påfrestande att jobba skift heltid, ha familj och sen ta hand om anhöriga på halvtid. Tur att det bara var två veckor. Man gör det man måste.

Ha de!

Kenny


Fåården

Tjo!
För alla er suktande läsare har jag nu nöjet att presentera fåården!

  

Som ni alla säkert redan har räknat är det inga snälla saker som händer när man kör fåård. Som bonus fick vi lite snö första dagen i Östersund.

Enjoy!

Kenny

Fars dag

Tjo!
Idag så har vi firat alla mina pappor. Ena pappan fyllde år så det blev dubbelt upp. Jag känner att vi har fyllt våran fika-kvot för hela nästa år under de här veckorna. Så jag ska nog försöka dra ner på allt framöver. Dricka vatten och tugga luft.
Annars så är det som vanligt, fården spinner, snön gnistrar vit på taken och jag är förkyld. Det blev bättre ett tag med det har stannat upp nu och vill liksom inte släppa.
Vi har fortsatt hälsat på och har några kvar innan tiden är ute och vi kommer nog att ha späckat schema ända in i slutet.
Och så kan jag inte låta bli att fundera hur jag kommer att få jobba när vi kommer tillbaka till staterna. Blir nog inte så överdrivet roligt antar jag.

Nå ja. Tänkte publicera lite bilder så snart jag kan.

God natt!

Kenny

Ännu en dag

Tjo!
Tyvärr så har vi bara fått 10-15 cm snö, den som kan vara glad åt lite är glad åt mycket som man brukar säga.
Nu har vi besökt Åre, det är skoj att åka upp dit och se vad som händer. Det byggs alltid en massa. Nu när vi var där så var allting dött. Det kommer igång lite närmare jul och då blir det fullsmockat med turister där. Tråkigt att det ska vara en spökstad utan turisterna. Priserna har stigit enormt. Tomtpriserna är extrema osv.
Vi fikade på Åre Bageri, dom har naturlitvis byggt ut. Och så tog vi ett ärevarv genom byn, åkte upp till husen och visade min fru vart jag bodde mina första tre år i det här livet och så avslutade vi med besök på chokladfabriken.
Dom tillverkar 4500 chokladstrutar om dagen så det verkar som dom har fått snurr på verksamheten nu. Jag vet att dom har sålt strutar på Högbo brukshotell om någon i Sandviken vill provsmaka.

Huset vi bodde i var ett riktigt fuskbygge. Min morfar hälsade på då och då och ibland när det blåste hårt gjorde han dragteset. Det gick till så att han tände en tändsticka och höll den i något av hörnen i huset. Det otroliga var att den hårda vinden utifrån blåste ut tändstickan. Vi hade också gräs som växte upp bakom golvlisterna. Tänk er ett nybyggt hus och i så dåligt skick. Undra om inte byggherren hade fuskat till sig några extra miljoner på dom husen?

Fridens!

Kenny

Åre

Tjo!
Idag ska vi förflytta våra lata kroppar till Åre för ett besök på bageriet och choladfabriken. Så vi kommer att kliva upp vid 07.00 för att hinna med allt vi har planerat för idag. Tyvärr så verkar min förkylning blivit sämre.

Igår vandrade vi runt på Östersunds gator, det är lika kallt som det alltid har varit. Kalldrag från sjön upp genom tvärgatorna. Lunch med syster yster på en kina restaurang och besök hos kompisar. Familjemiddag och sedan mera besök hos kompisar. Plötsligt var den dagen slut.

Ha de!

Kenny

Nu när vi är hemma

Tjo!
När man kommer hem så inser man plötsligt att det finns en hel del som man har vant sig vid i det nya landet. Ta radion som exempel. Om man inte bor i en större stad i Sverige finns normalt P1-P4 och så Rix och megapol. Cd eller kasette. Mp3 spelare eller vad man skulle kunna hitta på. Många finner säkert att deras behov uppfylls och mer därtill med detta utbud. Jag känner att det är precis samma pop sörja som spelas nu som då vi åkte för snart 6 månader sedan. I USA däremot, där finns det riktigt bra radiokanaler. Om du t.ex vill lyssna på Rock, då rattar man in rock kanalen och får höra rock hits hela dagen. Skulle du vilja ha något blandat, då väljer du en sån kanal. Jag tycker att vi har en hel del att lära oss i sverige vad man ska spela på radion.
En annan grej dom håller på med är att spela musik på restauranger och det är riktig bra musik. Vid vårat besök på lunchrestaurangen i Mora spelades en komposition av Mozart eller nåt och den gick i moll. Jag höll på att bryta ihop vid salladsbuffén.

Ha de!

Kenny

Östersund

Tjo!
Så var vi i Republiken Jemtlands residensstad. Vi har ett gnistrande täcke av pudersnö och jag ser fram emot ännu en morgondag i vinterstaden. Resan gick bra, E45 måste tyvärr asfalteras om eftersom det numera är klösmärken efter dubben sträckan Mora till Östersund. Jag tycker att det skulle vara på sin plats att alla ersättningsfuskande och skattesmitande politiker lämnar donationer för restaurering till vägverket Jämtland/Härjedalen.
Vi tog chansen att smälla i oss varmkorv på macken i Sveg och det var första gången på 5 månader jag använde Johnnys senap. Det var fint.

Imorgon har vi blivit lovade 50cm snö och det är riktigt goda nyheter och så ska vi naturligtvis hälsa på mera kompisar :)

Sov gott!

Kenny


Top fuel...

Igår fördrev vi dagen med att fira min frus syster som klarade uppkörningen och mera besök hos bekanta. Fåården har ännu ej svikit oss och kämpar fortfarande på med en outtömmlig vilja att nöta nöta isig vägbeläggning. Som sista anhalt igår hade vi inplanerat besök hos svärfar. Fården frustade och oturligt nog råkade vi passera en poliskontroll precis då vi bröt ljudvallen. Det är första gången jag ser dalapolisen ute i vintertid. Normalt vistas dalapolisen bara utomhus då det är sol och minst 18 grader varmt. (denna kunskap har jag lärt mig den hårda vägen då jag i flera år tvingats delfinasierat deras verksamhet) Anledningen till denna tappra utflykt måste helt enkelt vara ett insidertips.

Iallafall så känns det som man fortfarande har vissa saker ogjorda och många man skulle vilja besöka mer. Det kommer en tid för det också, hoppas vi.

Ha de!

Kenny

Ännu en dag i fäderslandet

Tjobaloo!
Idag har vi fortsatt att pricka av planerade aktiviteter och för att finslipa nästa hemresa kommer vi att förbereda samordningsprotokoll, förberedande videokomferanser och deadlines. :)

Något som jag alltid ser fram emot när vi åker hit till Mora är besöket hos farmor. Det är fridfullt och man går inte från bordet hungrig. Just nu har jag lämnat av min fru på stan eftersom hon ska ha tjejkväll. Det är bra att hon får lätta sit hjärta med tjejkompisarna då och då.

Och så det här med foorrrrden, det är en makalös maskin. Idag råkade jag släppa upp kopplingen lite oförsiktigt eftersom min motorik inte är fullt funktionsduglig då jag har kört automatväxlad bil några månader. Naturligtvis och oturligt nog, råkade jag få gashäng. Den frustande foooorrrden svarvade däck och röken täckte snart hela Mora och hela framskärmarna är täckta av gummirester.
Tiden läker alla sår och jag har förhoppningsvis snart hittat ett sätt att tygla detta monster.

Kör försiktigt!

Kenny


Vad allt är litet

Tjo!
Idag har min fru och svärmor vallat mig runt mora området, vi har besökt alla nya spännande affärer och ätigt lunch på en centralt belägen restaurang. Vid lunchen hade vi två representanter från stadens societet vid grannbordet och dom vägde det ena lyxproblemet mot det andra. Börjar dagen 09.30 och tar 2.5 timmars lunch eftersom dom i tjänstens vägnar ska springa förbi brevlådan brevid golfshopen och sen efter den hårda arbetsdagen vid sådär 15.45 måste åka hemöver för att vila in nästa otroooligt hårda arbetsdag. Det är ju inte som mig, jobbar 17 timmar om dygnet, 7 dar i veckan till minimal ersättning och med amerikansk arbetsledare som iförd lädertanga och oxpiska gör livet olidligt, skulle man nämna rast eller vila är det bara döden som avlöser en från lidandet....

Närå, det är ju inte riktigt så.

Så mätta och belåtna sökte vi upp lite gamla kompisar till min fru och det är roligt att se henne bli så glad av att träffa dom. Ikväll och imorgon fortsättter vi hälsa på så många vi kan och vi ligger fortfarande skapligt till i planeringen.

Fiestan verkar vara vid gott skick och jag tror att lacken krullade sig lite på huven när jag bröt ljudvallen i söndags.
Om jag inte säger nåt så kanske dom inte märker nåt eller så skyller jag på förra användaren.

Så det jag egentligen skulle skriva var att när vi handlade idag så slog det mig vad små kundvagnarna är här i Sverige och vad dyrt det är att handla mat. Man kan nästan ta kundvagnen under armen och ska man storhandla så måste man ha två vagnar.

Ride on everybody!

Kenny

Söndag är vilodagen

Tjo!
För att helga vilodagen har jag tagit det lungt idag. :) Imorse när jag vaknade snurrade jag några extra varv i sängen, smaskade frukost med några koppar kaffe och gröt. Tiden går fort när man har roligt och plötsligt var det dags att åka vidare mot Storvik där jag hade en fikastund inbokad och en baseballträ leverans. Det är skoj att åka och hälsa på och det är svårt att hinna med allt. Jag blev lite sen från Storvik och fick gasa lite extra på väg till Mora. Vid Rättvik hade jag varvat ur Ford fiestan mot övervarvsskyddet och precis passerat ljudvallen, för att kunna få stopp på maskineriet lagomt till slutdestinationen för min resa trampade jag bromspedalen ända ner i golvet i höjd med Vikarbyn och gjorde bromsspår ända till cirkulationsplatsen i Mora. 

Det är en grym maskin....

Det här påminner mig om en resa jag gjorde i min ungdom då jag efter slitsamma dar åkte från bruket i Avesta för att fria till min kärlek i Mora.

Jag hade min Audi 80 då. Vit och bucklig, en riktig magnet... Det var den där modellen med 1.8 liters motor´med igelkott i insuget för att förånga och finfördela bensinångorna för att ge en god gång och bränsleekonomi. Om ni vet vad jag menar. Iaf så jag åkte från Avesta sent en fredag, det var höst och mörkt. När jag närmade mig Rättvik kom jag ikapp en bil med runda lysen. Omständigheterna tillät inte en omkörning så jag placerade mig på bra avstånd bakom och väntade på bra omkörningsförhållanden. Efter en stund kom det ett bra läge och jag trampade pedalen närmare golvet och tänkte accelerera om framförvarande bil. Det som hände nu var att bilen som jag skulle köra om gasade och försvann.. Jaha, det var rackare. Resultatet var ju det samma för mig så jag brydde mig inte om det lilla tilltaget. Efter en stund kom jag då ikapp samma bil igen. Nu väntade jag in ett bra läge och försökte köra om, igen....
Samma sak, han drog som en avlöning när jag försökte köra om. Nu var det inte lika roligt längre men vad gör man.
Sååå efter ett tag kom jag ikapp bilen igen. Och gissa vad som hände, till min stora förvåning. Han drog igen....
Det var en riktig komiker det där..... Nu bubblade det inom mig och nu hade min käre medtrafikant skojat färdigt. Förbered dig på spö!
Nu varvade jag ur Audin på alla växlarna och när jag var uppe i en alldeles för hög hastighet kom jag ikapp komikern och jag svängde ut och körde om. När jag var jämsides tittade jag mot bilen och det var då jag såg att det var en Porsche.

Så var det med det.

Kenny

Besök i Sverige

Tjo!
Så nu är vi i Sverige. Vi åkte mot Sandviken direkt från arlanda. Jag hälsade på mitt gamla jobb och Alexandra sitt gamla. Det var himla roligt och väldigt positivt. Jag slaggar hos en kompis och Alexandra fortsatte vidare upp till Mora för att umgås med sin familj och vänner. Man är ju lite trött efter flygresan och första kvällen slocknade jag på soffan en stund i väntan på ännu en kompis som åkte från Göteborg. Senare på kvällen smakade vi lite wiskey och gagga en del. Idag har vi ätigt Kebab, klättrat och ätigt supergod stek. Nu ska vi dricka kaffedrink och kanske (mest troligt) äta glass och se på film.

Jag känner att det kommer att bli lite jobbigt att åka tillbaka till USA. Allt är så enkelt här hemma. Bra arbetstider, skiftersättningar, enkelt språk, pappaledighet. Jag har ju ingen nytta av sånt men Sverige är ett bra land med bra rättigheter åt medborgarna.
Man får bra referenser att jämföra med när man får vistas i ett annat land ett tag och det hjälper en att uppskatta det man har.

PS. Usb minnen är bäst att tvätta i 40 kulör DS.

Kenny

RSS 2.0