Mamma och svärmors födelsedag

Ja, precis. Idag fyller både min och Kennys mamma år idag. Bra och lätt att komma ihåg. Jag ringde till mamma och grattade henne vid halv 9 tiden i morse. Och jag var tydligen den första som hade grattat henne idag än så länge... Inte ens Roland hade grattat henne. Jaja... där ser man. Ska ringa till svärmor och gratta henne när jag får tid.

I lördags så hade vi besök av mamma, Roland och William på besök hemma hos oss. Mamma fick sin present i förväg. Hon blev jätte glad!  Sen så kom pappa också på besök. Det var också skoj, eftersom det var ett tag sen vi träffade han.  Han sa att han kommer till helgen igen och hälsar på. Nu blir det mycket besök innan vi flyttar. Det tycker vi om!
Igår var Jonas och Sara på besök. Vi såg på film, drack glögg och åt pepparkakor. Gott värre! Måste äta ur skåpen nu innan flytten. Får ju inte ta med några torrvaror till USA.  Och så pratade jag med Victoria och Christina på telefon. Fick uppdatera dem om våran resa... Idag så är det 1 vecka och 4 dagar kvar tills vi åker!  ***längtar***   Det ska bli så himla spännande.

Idag ska jag jobba också. 14-22.  Skönt med sovmorgon, men drygt att man jobbar resten av hela dagen.
Så jag borde fortsätta med mina sysslor innan det är dags för att åka till jobbet....Tjing tjong
Vart tar tiden vägen...?

...ja det är frågan som är mer aktuell nu än den har varit någonsin i vårat liv. Det känns som att vi inte har tid med nästan någonting nu innan vi ska flytta.

Men nu har vi i alla fall varit ner till Göteborg och hälsat på. Det var väldigt trevligt. -Tack Anita och Jhon för er gästvänlighet. Det var så uppskattat! Hoppas att ni kan komma och hälsa på oss i USA.

Idag så ringde mamma och sa att hon ska komma och hälsa på oss på lördag. Trevligt trevligt. Men ännu trevligare blev det när hon berättade att hon skulle ta med sig min brorson William. Ska bli väldigt skoj att få träffa honom en gång till nu innan vi flyttar.Idag så fick vi lov att ställa klockan för att kunna vakna och för att hinna till våran engelska kurs i tid. Var där i ca 2 timmar och gick igenom en massa braiga saker, som vanligt.
Sen så har vi lagat mat, tvättat och städat lite idag. Borde ta tag i att rensa mer idag. Känns bra när det är gjort.


Nä, nu måste jag börja få saker gjorda här hemma.


Kram på er alla


Välkommen till min nya blogg!

image2
Hej allihopa.


Nu har vi på mångas begäran skaffat oss en egen blogg. Det är väl jag (Alexandra) som kommer att skriva mest även om jag är den i familjen som har sämst fantasi. Men jag ska göra mitt bästa.

För er som inte vet så ska Kenny börja jobba på sitt nya jobb i USA den 14 maj. Det ska bli väldigt spännande. Så vi flyttar väl helgen innan.Ha det så bra.
Skriver mer när jag kan.


**KRAM**RSS 2.0