Memorial day parade

Hojt!

Idag så har vi sett på parad och efter det besökte vi bekanta och åt grillat.

   
 

Film från paraden.Vi har haft enormt bra väder ett tag nu och det är ju trevligt.
Till veckan ska det bli lite svalare men nästa helg ser det bra ut igen.

Ha de!

Kenny

New Hope

Hojt!

Vi hade planer att besöka Pittsburg i helgen, men det blev inte så. Istället så tog vi en dagstripp till New Hope. Det är en liten stad som ligger på gränsen till New Jersey och Delaware river. 

Karta New Hope

Massor av folk trängdes på dom smala trottoarerna. Det såg ut som en gammal stad och överallt fanns det fik och uteserveringar.

   

Många besökare kom på motorcyklar och det fanns en och annan blysläde.

 

Butikerna sålde massa olika grejer, bl.a rustningar.Vi strosade runt och tog en båttur på Delaware river. Vägen ner till båten var kantad av skrot. Enligt kapten så hade dom inte höjt priserna på 10 år.

 

Väl ute på båten kunde vi se Delaware river och dess strand. Delaware river är bara 4 feet djup på det djupaste stället och bara knädjup däremellan. Skulle vi ramla i var dom inte oroliga för att vi skulle drunkna, det värsta som skulle kunna hända var att vi kunde slå huvudet.

 

När vi kom tillbaka upp på land strosade vi vidare tills det blev mörkt. Vid skymning kom det ett åkväder som gjorde staden strömlös en stund.

    

Kväll och dags att åka hem!Fridens!

Kenny

Nu var det länge sen sist

Hojt!
Nu har det gått så lång tid sedan jag publicerade något att jag nästan känner skam. Det har inte varit tid till något annat än bara jobba och göra det nödvändigaste hemma.
Det har varit närmare 30 grader nu dom senaste dagarna och det är ju skönt, lite för varmt när man ska jobba men det är ju synd att klaga. "Synd" är ju egentligen något helt annat men det får väl gå för den här gången.

Iallafall har det varit stoppvecka på jobbet och det har blivit en hel del timmar och jag är öm i kroppen efter allt slit, stundtals har det varit skapligt skoj och stundtals inte alls ska jag villigt erkänna.

Appropå ingenting så borde jag gå till tandläkaren. Det är inga hål eller ömmande tandhalsar utan bara underhåll.

Här i landet för dom befriade örnarna så är det lite si och så med hur dom går till tandläkaren. Många har hela tandrader ersatta med löständer och på vissa andra så gapar stora tomrum mellan några enstaka bruna tänder.

Inget skoj alls att se. Det skulle vara bra att försöka undvika en sådan situation.

Jag gruvar mig lite bara för att vi har hört att tandläkarna här är ivriga näringsidkare och då man väl går dit så hittar den rackarn så mycket att göra så man blir ruinerad.
Först så kan man få en rekommendation att byta ut gamla lagningar, dra friska visdomständer och annat skoj. Han tycker säkert att mendans man ändå håller på så är det ju faktiskt så att han känner en bra kirurg som har bra deal nu på rekonstruktiv kirurgi och det kan vara läge att snygga till sig lite eftersom man har ett fult utseende. Är man ändå inne och rotar så är det väl lika bra att genomföra en hjärntransplatation för att en gång för alla för att få bukt med den här dummheten som man lider av.

Och om man ändå har gått så långt och kommer att ligga nersövd en period av sitt liv är det ju lika bra att passa på att göra fettsugningar, diskbrocksoperationer, byta ut knäleder och skulle det dyka upp något mer på vägen så är det ju lika bra att åtgärda det å.

Den ivriga näringsidkaren avslutar med att räcka fram några dokument, det är mest formalia och lite om att avsäga sig rätt till att stämma och sånt.....

Jag tror att jag väntar med att gå till tandläkaren tills vi har kommit hem.

Fridens!

Kenny


1800 kalorier

Hojt!

Här i USA är ju levnadsstilen sån att en stor del av befolkningen lider av övervikt. Det är ju inget vidare och det kan ju påverka en på olika sätt. En på jobbet vill ta värvning i flottan och för han är det vikten som ställer till det. Han är för välbyggd helt enkelt och han har tappert kämpat med en diet i 10 veckor, nu har han gått ner 33 lbs. Ungefär 15 kg. Dieten går ut på att bara äta 1800 kalorier om dagen och gå på gymet och motionsträna 3 gånger i veckan.

Han gör det bra och han har tydligen förlorat en hel del vikt under dom senaste åren och han har fortfarande samma overaller som när han började. Det börjar bli i stil med att klä sig i ett fyrmannatält....

Fridens!

Kenny

Tillbaka i USA och sommar i Pennsylvania

Hojt!

Vi har kommit tillbaka till USA efter vår semester i Sverige. Det har varit skoj att vara hemma ett tag men samtidigt skönt att komma tillbaka till sitt eget ställe.

De är lite mer sommar här i Pennsylvania om man jämför med Sverige.

  

Den här veckan har vi haft mulet 15 grader och lite regn. Imorgon ska det bli 20 grader varmt.

Vi ser fram emot det och äntligen kanske vi får se lite sol och grillning.

Fridens!

Kenny

RSS 2.0