You never gonna belive this shit....

Hojt!
Efter att varit ledig mycket under helgdagarna var det igår kväll åter igen för att infinna sig vid slaveriets fäste. Det var den andra natten av 2 veckor av 12 timmars natt skift. Nattarbete är inte mitt favoritskift och det ska väl inte behöva hålla på så här länge till. Hoppas jag iallfall.

Man för höra en hel del historier och...

Det här ska vara autentiskt och börjar med en släkting till någons fru. Släktingen är en pensionerad militär från Special Forces och är i 45 års åldern. Här i USA för man full pension efter 25 år. Tydligen så har han alldeles för mycket fritid och pengar. Som exempel så köpte han en stor segelbåt i glasfiber och ersatte alla glasfiber och rostfria delar med trä. Kompletterde skrovet med kanonluckor och riktiga kanoner. Den nya masten gjorde han av en stock och använde den typ av verktyg man använde på 1500-talet. Det tog månader att karva fram masten. Vid ett tillfälle hade han besök och en av besökarna såg ett gammalt rostigt akare som låg och skräpade. Gästen frågade vad han skulle göra med det? Jo det skulle han använda på sin nya båt. Gästen undrade var han hade fått tag i det?
Det var från en dykresa han hade varit på vid stora barriärrevet (Australien) för några månader sedan.....

Efter båten var klar ordnade han med en specialtransport och båten sjösattes i The eire canal, seglade till dom stora sjöarna, vidare ner via Mississippifloden ner till Mexikanska gulfen, runt florida och upp till Manhattan. Allt det här gjorde han ensam och han hade tydligen berättat att han flera gånger trodde att han skulle gå under i hård sjö.

I Alaska kan alla stycka ut ett område och kalla det sitt, man får pengar av staten som kommer från oljebolagen för den pipe line som går genom staten Alaska.
Samma herre åkte dit, märkte ut ett område, byggde en stuga och levde på jakt och det skogen hade att erbjuda. Ha skulle tydligen själv förklarat att han kan döda vad som helst med en sked och sedan äta upp det. För att variera sig lite passade han också på att jobba på en fiskebåt ett tag.

Samma herre försvinner ibland några månader i stöten och kommer hem med gåvor till familjen från alla världens hörn. Det senaste från Moskva, ett guldägg med inskriptioner.

Fridens!

Kenny

Kommentarer
Postat av: Faster Marie

fnys Yeah right! Som om att denne herre skulle gjort detta? Och sen dessutom kunna döda vad som helst med en sked...?

Give me a break, ffs.



Vad hade denne människa knarkat då, den som berättade det? Voine voine..

2009-01-08 @ 21:06:41
URL: http://quinitha.blogg.se/
Postat av: Kenny

Jag har sett bilder på båten så det kanske är sant...

2009-01-09 @ 18:10:39
URL: http://kennyoalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0