Öl

Hojt!
Vi smaskar, det gör vi ju då och då.. Det finns ju en del öl här i USA och det är vanligt med välldigt ljus öl och dom är vanligtvis inte så starka. Sen finns det all sorts importerad öl. De utländska ölerna som tillverkas här pastöriseras och dom ska väl inte riktigt nå ända fram till orginalet men är ju fint om man vill ha något som t.ex en Guinness.
Då vi grillar passar det ju att sköjla ner dammet med en lokalproducerad drygd. Vi har provat en del och den här gången drack vi en öl, Pocono från staden Wilkes Barre som ligger 30 minuter med bil ifrån oss. Halvljust och skapligt gott.

  

Min fru har köpt en marinad som vi ska prova, när det blir tillfälle.



Golf är ju säkert bra för något och vi spelar det ibland. Den här gången så rumlade vi runt på minigolfbanan, det är lite säkrare.

   

Det här är lite annorlunda jämfört med träboxarna som man använder i Svea rike.

Fridens!

Kenny

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

Vad sägs som en blogg där humor blandas med nöje, musik, sport, nyheter och en smutta allvar?

Tycker du det låter intressant så bör du såsom många andra kika in hos min blogg du med :)

Ha en trevlig helg!

2008-04-26 @ 01:23:31
URL: http://joakimforsberg.blogg.se
Postat av: Spûnst

Skaplig minigolfbana. Såg kul ut

2008-04-26 @ 12:13:46
Postat av: Spünst

Det är fint. ÖL ska se ut som piss, men dock svalare. Konstigt att vi tagit emot fler invandrare än USA för de har ju så stor yta. Men det klart, hela USA består ju av invandrare. Där är ju ni nästan inräknade nu åxå
;-)

2008-04-26 @ 12:55:23
Postat av: Kenny

Mm, det är ju nästan bara invandrare, glömde nästan bort det :)

2008-04-28 @ 06:15:08
URL: http://kennyoalexandra.blogg.se
Postat av: Anders

Testa att pensla kött eller hamburgare med Hickory olja innan ni grillar! Jättegott! Hickory är ett träslag som tydligen bara lär finnas i USA och som amerikanska polisens batonger är tillverkade av.

2008-05-01 @ 17:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0