Dolly Parton

Hojt!
Det är ju så att vi var på konsert med Dolly Parton i en stad som heter Binghamton och ligger ungefär en timma norrut från där vi bor. Hon är ju lite av ett landmärke så vi tänkte att det är bäst att åka och se henne framträda innan hon bestämmer sig för att sluta. Hon gjorde klart att hon hade inga planer på att dra sig tillbaka och finns det intresse att ta del av hennes show så finns det tid än. Publiken var en mix av människor från tidigt skede i livet till slutskedet kan man väl säga och vi bidrog med att sänka medelålders med våran närvaro i konserlokalen.

Det var förvånade nog arrangerat så man kunde köpa mat i omedelbar anslutning till konsertlokalen...



Vi köpte korv och det fanns två alternativ, antingen så köpte man en Sweet sausage eller en Hebrew National. En hebrew national är en "Hot Dog" och sweet sausage är en "sausage", så sa dom iallafall och jag tror inte skillnaden var så stor.

Hon var bra på scen, det lät som dom låtar vi har hört med henne.



Hon berättade om att hon var från Smokey Mountains i östra Tennessee. Familjen hade 12 barn, 6 söner och 6 döttrar. Vid ett tillfälle hade dom fått frågan om dom var katoliker men dom hade svarat att dom bara var k-å-t-a. Hon hade lite fräcka skämt och ganska mycket prat emellan låtarna. Hon har ju en framträdande Tennessee dialekt och ibland var det svårt att förstå vad hon sa.

Dolly har ett nöjesfält nere i hennes hemtrakter som heter Dollywood. Hela området där nere ska vara otroligt fint.

Fridens!

Kenny

Kommentarer
Postat av: Spünst

Det var dåligt med bilder på Dollys "stora ambitioner". Eller meloner..eller vad det nu heter.. Hehe närå

2008-04-30 @ 12:51:35
URL: http://www.kroppsdelar.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0