Julians magic oil and vinegar dressing!
Tjo!
När vi var uppe och hälsade på i Montreal blev vi introducerade till en salladsdressing som jag tyckte var mycket god. Det var Julian, mellanstora grabben i familjen som stod för tillagningen.
Man gör den såhär och mängden är bara på ett ungefär:
Msk Dijon senap
Msk Flytande honung
Salt och peppar
Vitlökspulver
1/3 dl Hallonbalsamvinäger
1dl Balsamvinäger
Blanda alla ovan nämda ingridienser....
Vispa hårt och häll sakta i olivolja, lite åt gången och vispa hårt, Detta är mycket viktigt!
När dresingen börjar tjockna är den klar.
När man smakar av är det ok om man känner en svag hallonsmak. Den känns inte sen då ni häller den över salladen.
Man får inte använda färsk vitlök, det går men då måste man förvara dressingen i kylskåpet och då blir oljan trög och klumpar sig.
Förvara dressingen mörkt och svalt.
Enjoy!
Kenny
När vi var uppe och hälsade på i Montreal blev vi introducerade till en salladsdressing som jag tyckte var mycket god. Det var Julian, mellanstora grabben i familjen som stod för tillagningen.
Man gör den såhär och mängden är bara på ett ungefär:
Msk Dijon senap
Msk Flytande honung
Salt och peppar
Vitlökspulver
1/3 dl Hallonbalsamvinäger
1dl Balsamvinäger
Blanda alla ovan nämda ingridienser....
Vispa hårt och häll sakta i olivolja, lite åt gången och vispa hårt, Detta är mycket viktigt!
När dresingen börjar tjockna är den klar.
När man smakar av är det ok om man känner en svag hallonsmak. Den känns inte sen då ni häller den över salladen.
Man får inte använda färsk vitlök, det går men då måste man förvara dressingen i kylskåpet och då blir oljan trög och klumpar sig.
Förvara dressingen mörkt och svalt.
Enjoy!
Kenny
Kommentarer
Postat av: Jon West
Undrar var man hittar Hallonbalsamvinäger? på ica?
Trackback