Nu är det ensamt igen...

Tjo!
Nu har gästerna åkt hem och det var alldeles tyst när jag kom hem idag. För att slå ihjäl lite tid tog jag mig en löprunda. Första gången i dom nya skorna och det kändes bra.
Vi åkte på en snabbmatskedja och slaskade i oss lite animalisk föda och dämpade vår vånda med en liten cola. I det här landet så är det bara 50 cl.

Men nu över till något annat som jag har delade känslor över.

I USA kan man köpa vapen och det verkar vara rena himmelriket för en med såna intressen.



En sån här blir nog svår eftersom den inte får plats brevid Saaben och sen så väcker jag nog kvarteret när jag drar iväg vid 0530 på mornarna.

Såå, man kan ju köpa något mindre......



Det här är ett automatvapen. Man bränner nog ur ett magasin på ett gäng sekunder. Det går att köpa på en välsorterad jaktbutik. Kostar ungefär 2000 dollar. Om man tycker att det här är lite väl så kan man ju köpa en pistol, magnum med jättekaliber eller t.ex en Desert Eagle, israeltillverkad och ett kilo tung. Finns på hyllan så man får den direkt.

Jag var ju tvungen att fråga om jag som inte är amerikansk medborgare får handla vapen.  Frågade i kassan och hon sa att det kunde ta tid. Jaha, tydligen fyra timmar, hon kom ihåg en som hade handlat förut, hon var på genomresa och det blev så illa att hon fick åka till hotellet och hämta passet. Vi fortsatte gagga och jag berättade att jag hade Transylvanskt körkort. Det förändrade saken betydligt och då var det bara att handla, vad jag ville. Man kanske skulle ha haft sig ett automatvapen...
Nja, jag skippar det.

 

Det fanns andra groteska prylar och den här skönheten vet jag knappt vad det var för nåt.

Då vi stod och klämde på prylarna så kom det fram en herre och berättade att det fanns en butik inte långt härifrån som specialiserade sig på automatvapen. Mycket billigare och bättre utbud. Se vad lätt det är att få kompisar när man har samma intressen!

Pang  Pang!

/Kenny

Kommentarer
Postat av: Widar

Kenny!
Lika kul igen. Man skrattar ju så man blir våt i öronen höll jag på säga, när man läser det du skriver. Rolig bild på stridsvagnen iaf. Ser ut som den är din när du står sådär.

2007-10-02 @ 08:32:48
Postat av: Tony

Att amerikanarna är vapentokiga, det visste man ju sen förrut, men att du hade intresset var lite höljt i mörkret. Men för all del, köp en rejäl puffra så kan vi skjuta lite när du kommer hem till Sverige.

2007-10-03 @ 09:49:33
Postat av: Kenny

Egentligen så har jag inte haft det intresset men... Kanske skulle vara skoj ändå. Jag har fått lite förslag om att hänga med på Deer Hunt som börjar snart och dom tyckte jag skulle skaffa en egen bössa. Vi får väl se :)

2007-10-04 @ 23:20:19
URL: http://kennyoalexandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0