Höstkväll i Pennsylvania

Tjo!
Nu har vi kommit hem efter familjekväll på Robas family park. Det var trevligt men inte så många personer dök upp. Många besökte säkert parken tidigare på dagen eftersom dom har små barn. Vi gick runt och tittade på djuren och fick en hel del lera i däckmönstret på kängorna...

    

Vi gjorde Mega Corn Maze. Det är en labyrint i majsfält. När man går in så får man ett papper med tomma rutor. Eftersom man går omkring där inne hittar man olika pusselbitar på olika stationer och tillsamans bildar bitarna en komplett karta. Då kan man hitta ut, rätt väg. Flaggan är till för att man kan vifta till en lekledare som står i ett högt torn om hjälp om man är totalt vilse.

  

Vi fick inte tid att leta alla bitar för vi ville se grisracet. :)

  

Grisracet var skoj, fast kort. Fyra eller fem grisar sprang runt en bana. Varje gris hade fått ett namn för racet. T.ex Billy the pig, eller Miss piggy.

Innan vi åkte till Robas så köpte vi ett grilljärn för mackor, jag gjorde några sådana och amerikanarna var storögda när jag började greja med det. Vi grillade korv, marshmallows och så gjorde vi grillad banan med choklad. Ni vet den där då man skär upp bananen längs med och fyller med choklad. Sveper in i folie och lägger på glöden. Vi det här laget så höll ögonen på att ramla ur huvet på dom. Dom hade aldrig sett något liknande.
I inträdet så ingick två mini pumpor på max 5 Lbs. Vi köpte en sylt som hette Bumbleberry jam. En blandning rabarber, hallon, björnbär och äpple. Det finns pumpor som har konstig form och färg här i USA.

    

Vi gaggade en del och snart var klockan 20.40. Vi var dom sista ifrån platsen så vi tog med oss maten som blev över hem.

Nu ska vi sova för imorgon händer det grejer :)

Go Natt!

Kenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0