Springfield... En stad som...

Tjo
Vi kom till var forsta anhalt pa var resa vid 16 och checkade in pa hotellet. Vi har nog 1.5-2 timmars korning imorgon innan vi ar framme i Boston. Det visade sig att Springfield som staden heter ar i stil med Scranton och det ar inget bra betyg, tyvarr. Vi ska nog aka vidare sa fort vi kan imorgon. Vi besokte Main street nere i downtown som det ska vara en parad imorgon och vi hann se en hel del patrask och elande pa den korta stunden.
Man haller hart i Alexandra och planboken i vissa kvarter. Vad konstigt att dom later det ga sa har langt. Mycket ar otroligt slitet och vissa hus har lamnats att forfalla ser det ut som. Stundtals sa ryser man av hur hemskt det ser ut. Kala betong skelett utan fonster med spretande armeringsjarn. Egentligen har det nog varit fina hus men tyvarr sa var det manga ar sedan nu.

Vi sag for forsta gangen ett rekryteringscenter for US Air Force och US Army. Finns nog manga som det ar ett satt att fa en battre vardag genom att ta varvning.

Som vanligt har vi legat i hogerfilen pa vagen hit da det ar platsen for fordon som kor <120 km/h. Vi passerade en polis vid en omkorning, det varkade ga bra. troligen sa satt han av sitt Thanksgivings skift. Skramseltaktiken fungerar ett tag iallafall da det var nagra som saktade ner en stund efterat 

Sa vi far se vad morgondagen har att erbjuda.

Sov gott!

Kenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0