USA bo

Ja, nu bor man i USA. Va fort tiden har gått fram tills nu. Det syns också på bloggen. Ett glapp på ganska många dagar mellan detta och det förra inlägget... Jaja, jag gör mitt bästa.


Nu vill ni väl veta hur allt har gått och hur det är nu. Ja, jag ska försöka skriva ner några rader.

Den sista veckan i Sverige var hektisk. Vi hade engelska kurs nästan varje dag, vilket tar mycket tid och energi... Sen så gjorde vi några sista bankärenden, Kenny klippte sig på Sam Sax i Sandviken och blev missnöjd -som vanligt... Hade avslutningsfika på jobbet, viket var väldigt trevligt! Fick en stor resväska, en mindre resväska (som funkar som handbagage), en neccesär och en sminkväska. Väldigt uppskattat. Det var precis vad jag behövde. Var lite nervös ett tag att jag skulle få nåt som man aldrig kommer att använda eller ännu en SAK som skulle packas ner... Men nej då. En PERFEKT avslutnings present! Och så fick jag ett kort med en jätte fin text skriven i. Skriver vad som stod sist i detta inlägg.

Sen så har vi haft flyttfirman hos oss sen i tisdags morgon. De hade ju missat helt i planeringen, så det blev lite tokigt, men de hann precis i tid ändå. Tur var väl det! Och så hjälpte Sara till och städade våran lägenhet efter att flyttgubbarna var klara. Tack Sara för all hjälp!

Och så har vi också hunnit med att åka till Stockholm för att flyga luftballong. Vilket äventyr det var! Kenny blev jätte glad för din 30-års present. Men det blev sent innan vi var klara där, sen så tog det ju ca 2½ timme hem till Sandviken. Väl hemma så var klockan halv 2 på natten, och så skulle vi upp 04,45. Urk... Var nästan igen mening att gå och lägga sig ens. Men gjorde det ändå. Sov förresten hos Jonas och Sara de 2 sista nätterna i Sverige.
Sen på fredag morgon så bar det iväg mot Stockholm igen, men denna gång till Arlanda. Allt gick bra som vanligt. Det var skönt.

Så nu är vi här, i USA och Clarks Summit PA. Vi har/har haft väldigt bra väder. Ca 20 grader varmt. Idag har det regnat lite, men det är fortfarande ganska varmt. Vi har åkt runt en massa idag och besökt olika affärer. Dels så letade vi som tokar efter att få tag på helt vanliga havregryn. Så på en affär -på "nyttig hyllan" så hittade vi det. Men de var väldigt dyra... Så vi får se om vi köper dom sen eller om vi letar vidare.... Sen så besökte vi även en affär som liknar Panduro i Sverige fast här i USA som heter Michaels. Det första Kenny sa det var: Panduro, ni kan ju slänga er i väggen! Den affären var enorm. Den hade allt i pyssel väg. Vet att det finns 2 st till affärer som är liknande denna, men de har vi inte hunnit besöka än...
Vi bor nu på hotell tills på måndag, och det gör vi för att lägenheten som vi skulle bo i var inte alls städad som utlovat. Den var riktigt äcklig när vi kom dit, så de ska nog städa den på måndag. Så därför bor vi här så länge.



Nu har jag uppdaterat lite iaf.

Hoppas allt är bra med er alla!

Var inte blyga med att höra av er. Finns ju mail!!!





"Vissa människor har en förmåga att vara glada nästan jämt.
Att le vänligt och skratta så där värmande härligt.
De här människorna smittar oss andra med sin aura av positiv kraft, de är inte många.
Men du Alexandra är en sådan.
Tack för att vi fått låna dig ett tag. Ha det bra i USA och välkommen tillbaka!
Ola med personal
Högbo Brukshotell"









Skriver mer så snart jag kan.



Kommentarer
Postat av: Victoria

God eftermiddag, från Huskvarna och ett vårlikt Sverige!

Tack för ännu ett kanontrevlig dagboksinlägg.:-)Michaels är en stor och trevlig affär den förstår jag mycket väl att den faller dig i smak.:-)

Härligt att höra från Er.
Hörs snart igen

Kram V

2007-05-13 @ 13:01:35
URL: http://www.lunarstorm.se/victoriamr
Postat av: Anita

Ho ho .. här sitter man hemma med massor av Havregryn att smaska i sig ;D
Har köpt barnvagn idag också! Skönt att det e klart så nu kan man börja kolla efter andra grejjer också! :)
Ta hand om er båda!
KRAM

2007-05-13 @ 16:40:36
URL: http://mrsanita.blogg.se/gravid
Postat av: Marie

Hallå!
Verkar gått bra hela vägen till Amerikat! ^^
Ja, ni lär väl ha nog flyttat in i lägenheten nu, I guess?
Hoppas allt går bra där borta!
Kram på er båda!!

2007-05-17 @ 14:48:32
Postat av: Wysteriia

Men hallå, har du flyttat till USA? Hur kommer det sig? :)

2007-05-17 @ 17:29:34
URL: http://Wysteriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0