Varmt!!!

Igår hade vi det jätte varmt här. Det var säkert 34 grader och fuktigt. Idag skulle det bli ungefär lika varmt. Nu när Kenny åkte till jobbet vid 05.40 så var det 23 grader ute... Shit asså. Idag kan jag lova er att vi kör AC:n här hemma. Den funkar bara på nedre plan, så uppe där sovrummen ligger där får vi stå ut med värmen.

Igår var vi och kollade på ännu mer bilar. Vi måste ju bestämma oss snart, men det är ju såå svårt. Vi hade funderingar på en Dodge Magnum, men den är inte så bensinsnål, och sen eftersom den har så många hk så blir den så dyr att äga i Sverige...  Så igår så åkte vi faktiskt förbi en Volvo handlare. Volvo är ju faktiskt bra bilar.... Kanske inte lika "rolig" bil som Magnumen men kanske bättre i långa loppet. 
Förstår ni att vi har svåra beslut att ta framöver?



Vi har inte varit till körskolan än, för vi läste oss till att man måste ha Social Security kortet för att kunna ta körkort. Och det var ju nu säkert flera veckor sedan som vi fick själva numret, sen så skulle de skicka själva kortet med posten. Men inget kort har dykt upp än, så vi håller på och försöker att spåra det nu. För utan kortet kan vi inte ta körkort, och utan körkort kan vi inte köpa bil. Så vi har bråda dagar framför oss.


Idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi får flytta in i huset. Jippiii!  *längtar*


Hoppas alla som läser har det bra i sommarvärmen  :)



//Alexandra


Kommentarer
Postat av: Marko

Hej på er igen !! ni verkar ha det varmt o skönt .. Hmmm undrar lite vad Alexandra gör om dagarna ? Har du fått nån jobb än ? eller är du Hemma Fru ?
Tjabba..!

2007-06-27 @ 14:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0