På jakt

Hej!

Idag har vi letat ett ställe som hette Falls eller nåt sånt. Hittade väl inte riktigt dit, åkte lite på måfå och efter ett tag så hittade vi ett fall. Området runtomkring var fint och det finns möjligheter till fiska, åka båt.
Nu när vi har kommit hem och forskat lite mer vet vi att det är Ricketts Glen State Park vi ska till. Där skulle det finnas 22 vattenfall mellan 11 och 94 fot höga.



Byggnaderna som man ser när man åker omkring skiljer sig väldigt mycket vad gäller standard. Några fina blandas med ett hus som liknar en fallfärdig barack där allt är risigt.

Nu senare mot kvällen har vi åkt ner till Wikes-Barre för att titta på WBCG (Wilkes-Barre Climbing Gym), det är ett klätterställe. Det var inte så stort.
Hela Wilkes-Barre är risigt och gamla industrilokaler och rostiga stålskelett reser sig högt i staden men även här finns det naturligtvis fina hus.

På tillbakavägen har vi tittat på bilar hos bilhandlare. Det är svårt att hitta något och vi har tittat runt en hel del. Alla olika amerikanska märken har ungefär samma utbud. Priserna ligger ungefär lika och vi har tittat på några modeller som liknar en liten SUV. Det konstiga är att kupe´n är stor och rymlig men lastutrymmet blir litet. Så vi har tittat efter en kombi och då finns det inte mycket. Vi har totalt sett 3 kombibilar.....
Vi letar vidare.

Fridens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0