Falls

Idag besökte vi Ricketts Glen State Park. Den ligger en bit ifrån Wilkes Barre och det var en trevlig upplevelse. Till skillnad från New York så var det här gratis. Parken har 20-30 vattenfall som ligger efter varann efter två vandringsleder. Det högsta fallet är 94 fot och dom andra ligger i registret 10-50 fot.



Bitvis så var det brant stigning men man går på ganska preparerade vandringsleder så det var bra.
Efter parkbesöket åkte vi mot Wilkes Barre och smaskade på Wendys. Där är det faktiskt ganska bra krubb och det är bra priser.
I Wilkes Barre besökte vi Top Of The Slope. Det är en butik som liknar Naturkompaniet och där köpte jag klätterkarbiner och det är till halva priset jämfört med Sverige! Han tipsade och klättring i området och tydligen så ligger det enormt bra klättring bara 2,5 timmar härifrån.
Det tokiga är att det inte finns bultar så man säkrar på traditionellt sätt och det är inget jag klarar av än. Klippan ska vara i världsklass i perfekt skick. Vit fin sten, inga lösa block och enormt många leder.  

Fridens! 

Kenny

Kommentarer
Postat av: Jonas West

Jag köpte också en karbin där. Attans så billigt det var ;-)

2007-07-20 @ 23:02:43
Postat av: Jonas West

Jag köpte också en karbin där. Attans så billigt det var ;-)

2007-07-20 @ 23:06:00
Postat av: Jonas West

Krånglig blogg att skriva inlägg på det här. Jag stammar tydligen ;-)

2007-07-20 @ 23:06:59
Postat av: Jonas West

Tack för allt! Det var kanonkul att hälsa på er. Nu är man tillbaka i Sverige. Det bästa med sverige är att man kan dricka direkt ur vattnkranen, samt att man vet vad en vara kostar i och med att den kostar det som står på prislappen. Inte som i USA där de i kassan lägger till ca 6-9& i skatt beroende på vilken stat man är i. Sen ska det bli gott att äta spagetti och köttfärssås igen. Maten i USA är inge vidare. Det blir lite tradigt med hamburgare i längden. Men det mesta är billigare i USA ;-) Dass ist Gut. Ha det!

2007-07-20 @ 23:11:21
Postat av: Kristina.Eld

Hej!
Fick eran bloggadress av Britt-Inger, tyckte att det kunde vara kul att höra av sig till sin kusin!
Hoppas att ni har det bra där i staterna, var dit själv en gång o hälsade på Anders när han bodde där, men det var ju i Arizona. Ha det gott, kramar från Kicki kusin

2007-07-23 @ 15:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0