Läste i tidningen

Läste i en tidskrift och artikeln var skriven av en sergeant i amerikanska armen som tjänstgjorde nere bland oroligheterna i mellanöstern. Området som dom befann sig i hade länge klassats som det värsta stället på jorden. Dom patrullerade olika områden varje dag på jakt efter den grupp som säjer sig föra sitt heliga krig.
Krypskyttar var tydligen det värsta och emellanåt möttes dom av tung maskineld och han berättade hur dom låg platt på backen och tryckte ansiktet ner i gruset och efter bästa förmåga kallade på hjälp.
Hjälpen var oftast en Apache helikopter.
Motståndet varierade och det märktes tydligt när dom "heliga kämparna" hade fått hem en last med vapen. Dom sparade inte på krutet utan sköt och bombade tills det tog slut.
Bilbomber och minor detonerade då och då och kunde förvandla en hummer till ett berg med förvridet skrot.

Enligt sergeanten fanns det inte någon värre kick än då alla i gruppen överlevde en attack och alla kom hem i säkerhet. Motsatsen då någon förolyckades var naturligtvis en jobbig situation och alla tog det hårt även om man inte kände personen. 
Lokalbefolkningen som bor i området och försöker leva med sina familjer i oroligheterna stödde de amerikanska soldaterna men tordes inte säga det högt i rädsla för "frihetskämparna". Kämparna verkar vara en grupp som bara slåss för att behålla skräck och kontroll i området. 

/Kenny

Kommentarer
Postat av: Anita

Jo magen den växer verkligen så det "knakar" ;) .... Hinner knappt med själv. Man känner sig väldigt otymplig men magen känns ändå inte sådär jättestor som det ser ut när man ser sig i spegeln! =) Man känner också hur trångt det är för h*n nu också, det buffar i magen som om det skulle va jättetrångt att vända sig ;) mysig känsla!
Nalle Puh tavlorna fastnade jag för då dom passar bra med dom blå tapeterna och är färgglada och fina =)
Får försöka klämma upp mej till Mora i höst när ni kommer. Beroende hur det blir med bebisen och så.
Kram på er!

2007-08-14 @ 20:38:05
URL: http://mrsanita.blogg.se/gravid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0